AirCool – Mini Aircondition Anlæg til USB

Steger du i varmen men er prisen for aircondition for høj? Dette produkt kan ændre alt det…

I sommer månederne kan inde temperaturen være alt for meget. Med solens stråler som står ind og ingen pusterum i syne, er det alt for nemt at vælge at hoste op med tonsvis af penge for at få installeret aircondition. Men hvem har råd til de skyhøje el-regninger som følger med? I stedet for at punge ud med en formue for et produkt som du ikke har råd til eller har brug for hele året, er det måske på tide at lede efter noget mindre invasivt.

I løbet af vores research, fandt vi frem til at CoolAir er begyndt at blive et populært apparat i mange hjem – og med flere gode grunde. Først og fremmest er den kompakt og transportabel. Du kan tilslutte på alle værelser i dit hjem via en stikkontakt eller USB-port, og den starter øjeblikkeligt med at køle luften omkring den. Derudover renser den også luften.

Hvordan Virker CoolAir?
Under vores første inspektion, virker CoolAir ret kompleks, men vi blev faktisk ret chokeret over hvor nem den er at bruge. Lige ud af kassen, ligner den en mindre version af en almindelig aircontion enhed, men uden alt det installations-mareridt som følger med. Du skal bare fylde der interne tank op med vand, tilslutte den til en USB-port, som en powerbank, eller en stikkontakt i væggen og lad den klare resten. Når den er tændt, vil den køle hvilket som helst område af dit hjem på minutter.

CoolAir virker dybest set med ét klik på en knap, og er en egnet til hjemmet eller kontoret. Hvordan den virker er ret simpelt. Den tager den varme, tørre, gamle luft ind, som findes i alle hjem med dårlig ventilation eller overophedning fra sommersolen – bruger vandet inde i enheden til at tilbyde køling, derefter udsender den køligere temperaturer til at bekæmpe den varme luft. Selvom den kæmper en konstant kamp mod varmen, så bliver denne lille men kraftfulde enhed ved med at pumpe kølig luft ud.

Vi har selv afprøvet CoolAir og var utrolig imponeret over resultaterne. Uanset hvilke temperaturer du har i dit hjem, så kan den tilbyde øjeblikkelig lettelse – alt sammen fra en lille, kompakt enhed. Derudover er den overkommelig at købe. I stedet for at betale betydelige summer for store, besværlige enheder som kræver eksterne rør, så kan du bruge en brøkdel af den pris og få en enhed som ikke kræver installation. CoolAir kan forvandle hvordan folk køler deres hjem ned i hverdagen.

Vi har fundet to danske forhandlere af AirCool. Conrad Elektronik til kr. 599,- og til bare kr. 249,- hos Pluus.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *